torsdag 28. februar 2013

Røros Martnan nr 160

I forrige uke var det Røros Martnan nr. 160 her på Røros. Startet tirsdag og varte helt til lørdag. Det var full rulle hele uka! Masse folk over alt, salgsboder, trivelige bakgårder, musikk, dans, fest, tivoli, god mat, hest og slede, glade og fornøyde folk!!

Dette var vår første Røros Martnan med butikken og ikke minst første gang vi bor her under Martnan. Har jo vært på Martnan før, men da som dagstur, så det vår virkelig artig å oppleve den som fastboende!:) En fantastisk uke, gleder meg allerede til neste år.
Er det noe DU virkelig burde få med deg, så er det en Røros martna!!

Fikk ikke tatt så veldig mange bilder løpet av uka... Sto i butikken nesten hele dagen og på kvelden var ut å treffe folk! Men her er noen...

Det har vært så stille her på Røros denne uka... Fra å være stappfullt med folk uansett hvor du var til å nesten ikke se folk;)

Tusen takk til alle trivelig kunder som var innom oss på Martnan!!
Velkommen innom igjen:)
















Var du på Røros Martnan?

Ha en flott dag!!

KRAM KATRINE


onsdag 27. februar 2013

Masse nyheter på nettbutikken!!


Nå er det masse vår nyheter på nettbutikken!!
Er så utrolig mye fint som kommer nå til våren. Det vil komme nyheter utover hele våren. Har vært mye bestillinger den siste uken. Er det noen størrelser du ikke finner på nettbutikken, så ta gjerne kontakt med oss på post@villervallashop.no. Vi har jo også en fysisk butikk, så kanskje kan vi ha det du leter etter i den butikken! Ellers så kommer vi også til å få inn flere størrelser av det som allerede er der, så noe vil det komme påfyll av!!

Ta en titt på NYHETENE HER!


















torsdag 7. februar 2013

Trist nyhet fra VILLERVALLA...



Vi har dessverre fått en kjedelig beskjed om Villervallas vår- og sommer kolleksjon. Villervalla har i utviklingen av sko, støvler og badetøy samarbeidet med en annen svensk bedrift og i går fikk dem beskjed om at denne bedriften er konkurs. Dette betyr at nevnte produkter ikke kommer til å komme i butikk. Villervalla er virkelig lei seg for dette.

Villervalla jobber for at få produsert sko, støvler og badeklær til våren 2014. Så får vi bare håpe det kommer like tøffe sko neste år!!

Kommer uansett masse annet fint inn på nettbutikken ganske snart!