torsdag 10. mars 2011

En verdenspremiere, en audition og Sie Gubba på lørdag!

På lørdag er det mye spennende som skjer på lørdag på Malvik Senter!!

Lørdag 12. mars lanseres en undertøyskolleksjon, Bamboorama. Dette er en unik undertøysserie som er laget av bambus, et materiale som både er miljøvennlig og antibakteriel.

Det vil også arrangeres en modellaudition der en gutt og ei jente blir frontfigurer for hele kolleksjonen når den skal lanseres i Europa.
Kom innom Malvik senter den 12. Mars fra kl. 10.00, ta bilde hos Ronny Danielsen en meget dyktig og anerkjent fotograf, våde innen fashion og musikk. Det har blitt hentet inn musikk og fashion- fotograf, Ronny Manuel Danielsen som har jobbet med blant annet Morten Harket, The Blacksheeps, Lene Marlin, Venke Knutson, Alexander With, Kurt Nilsen, Celine&Malin, Charlotte Torstvedt m.m.
Han har også jobbet for Dior, Tique, Carne Magazine. Sony BMG, MBN music, Warner Music m.m, samt er i startgropen på etablering av eget modellbyrå – Danielsen Photography Models.

Malvik senter søker også modeller i alle aldre til å delta på moteshow, annonser for senteret og mye annet gøy.
Her er det bare å møte opp, finne fotostanden, fylle ut et skjema og bli tatt bilde av – så enkelt er det...


Klokken 14.oo kommer Sie Gubba og holder konsert i fellearealet. De vil også signere plater etter konserten og vår egen senterleder vil gjeste scenen og synge duett med bandet.Velkommen til en spennende lørdag på senteret!!

Følg oss på Facebook

Malvik Senter på FacebookIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!