mandag 23. april 2012

RØROS

Alt for lenge siden det har blitt skrevet noe på denne bloggen. Men nå skal det bli masse innlegg fremover, så følg med;)
April måned startet med flytting til Røros. Røros er en så nydelig plass og vi har lenge snakket om å flytte hit. Så nå ble det så vi flyttet og skal prøve Røros:) Den første uken vi bodde her var det påske og vi følte vel egentlig at vi var på påskeferie. Hadde en kjempetrivelig påske med koselig besøk og masse fint vær! Vi bor nå for tiden veldig sentralt og leier en stor og koselig leilighet i gata. Håper på å finne noe å kjøpe løpet av sommeren. Her er noen bilder fra påska.


En annen grunn til at vi flytter er at vi skal åpne en butikk med Villervalla her på Røros.
Skal kombinere butikk med nettbutikk ( www.villervalla.no ) og distribusjon. Håper å få åpnet løpet av mai. Så dette blir spennende!! På lørdagen var vi på fotoshoot med Arbeids Rett (lokalavisen) og kommer i avisen på onsadag denne uken. Ble tatt mange fine bilder av barna i Galåen Studio. 
Bilder av lokalet vårt:

Forrige uke var jeg og barna i Trondheim mens Bjørn var på Røros å jobbet. Cornelius var i barnehagen på Byåsen og torsdagen ble hans siste dag i Bjørnebyen fam.barnehage. Litt trist å slutte i den trivelige barnehagen og både Cornelius og vi kommer til å savne alle sammen der. Nå gleder vi oss til besøk av barnehagen i mai! I morgen starter Cornelius på Øya barnehage her på Røros. Det blir spennende med en ny barnehage og Cornelius  gleder seg til å begynne i den nye barnehagen. 

Følg med videre for nå skal det bli blogget mye om livet på Røros, butikken og Villervalla!!

Og kjære venner og familie, VELKOMMEN PÅ BESØK TIL TRIVELIGE RØROS!!

Ha en fin uke alle sammen!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!