onsdag 22. august 2012

Høstnyhetene fyker ut!!

Så herlig at så mange liker høstkolleksjonen til Villervalla!! Vi er allerede tomme for noen størrelser i noen plagg, men fortvil ikke... Det kommer påfyll ganske snart av noe! Men vi kommer også til å rebestille en del plagg, og trenger da din hjelp!!
Har du sett noe på nettbutikken www.Villervalla.no som du har lyst på , men som vi er tomme for??! Skriv gjerne en kommentar her, så skal vi prøve å få bestilt det opp.

Er det noen som ønsker ensfarget gul genser/tights?

Blir kjempeglad om du kan skrive en kommentar:)


Ha en riktig fin dag alle sammen!
4 kommentarer:

 1. Gult er kult, særlig med svart/sterke farger:) Hadde vært kjempefint tror jeg med gul genser og tights, og svart skjørt/kjole over:)

  Mye fint i kolleksjonen i høst, skal se om jeg får skrevet ett innlegg i bloggen om dere, til den konkurransen dere har:)

  SvarSlett
 2. Så bra du liker kolleksjonen!! Tusen takk for et kjempeflott innlegg!!

  SvarSlett
 3. Ja, synes det er så vanskelig å finne fine klær uten prinsesse eller hello kitty, som samtidig er lett å bevege seg i. Større barn har så lite å velge i, om man ikke vil kle de opp som minivoksen.. Derfor liker jeg Villervalla så godt, fargerike og myke klær som man kan både pynte seg meg og klatre i trær med:)

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for kjempehyggelig kommentar!! Jeg har selv to gutter og til gutter er det iallefall vanskelig å finne hverdagsklær uten masse trykk og med dødningshoder, cars, spiderman osv. Ble fort forelsket i dette merket da jeg så det i Gøteborg første gangen! Og etter hver som man bruker klærne finner man ut hvor bra kvalitet det er også!:) Nr 2 har arvet masse klær fra Villervalla, ser jo nesten ikke brukt ut! Og som du sier, man kan bruke de i barnehagen men også pynte seg med de:) Det liker vi!
  Ha en riktig fin dag du også!!
  Kram

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!