fredag 7. september 2012

Superfine vinterklær fra VILLERVALLA!Nå har vi fått inn vinterklær fra Villervalla og det er jo sååå mye fint.

DRESSER:
Vi har 5 dresser i forskjellige farger/mønstre.
Pris dresser: 799kr (ensfarget -rød, blå og grønn) 899kr (ruter- blå/turkis, rød/rosa)
Finnes i str. 86-116 (grønn starter på str.80)

INFO:

DRESS
Foret dress med forsterkninger på knær og rumpe. Hel tapede sømmer. Vanntett men pustende (5000mm/5000G/m2/24H). Hetten har snøstopp, er justerbar og avtagbar. Justerbare ermer med mansjetter og tommelgrep. Avtagbart elastisk bånd under foten. Strikk i midjen. Reflekser på ermer og i ben og reflekterende passepoil på bryst og hette. Maskinvask 40 ° C. Unngå tøymykner.

BUKSER/JAKKER
2 jakker (ruter-rød/rosa, blå/turkis) og tre bukser (ensfarget- blå, rød, sort).
Pris jakke: 699kr. Bukse: 449kr.
Finnes i str. 98-128.

INFO:

BUKSE
Foret funksjonelle bukse med forsterking på knær og rumpe. Hel tapede sømmer. Vanntett men pustende (5000mm/5000G/m2/24H). Regulerbar midje. Avtagbare seler. Avtagbart elastisk bånd under foten. Reflekterende bånd rundt bena. Maskinvask 40 ° C. Unngå tøymykner.
JAKKE
Foret funksjonell jakke. Hel teipede sømmer. Vanntett men pustende (5000mm/5000G/m2/24H). Hetten har snø stopp er justerbar og avtagbar. Justerbare ermer med mansjetter og tommelgrep. Reflekser på ermene og reflekterende passepoil på bryst og hetten. Maskinvask 40 ° C. Unngå tøymykner.

Har laget noen mix&match bilder slik at dere kan se hva vi har og hva som kan matches med dressene/jakkene/buksene.


MIX&MATCH


-------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Må få si at de er myyyye finere i virkeligheten enn på bildene!!

Vår minste sønn har fått den grønne vinterdressen og i dag måtte vi prøve den på
(slik at mor kunne ta noen bilder!) 
Tok noen bilder i hagen...ikke akkurat snø og vinter enda (heldigvis!) Så der gikk vår sønn på 15 mnd (har størrelse 80 i dressen) med full påkledning.....vinterdress, vintersko, votter og lue og prøvde å plukke blomster.. ;) 
Den var så fin på! Strikk i livet, myk å bevege seg i, en kjempefin passform og ikke mist knallfin farge.
KJEMPEFORNØYD!
Vi har nå igjen bare 1 i hver i disse størrelsene ( 80, 86, 92, 104, 110) så være raskt ute hvis du vil sikre deg en grønn dress!!!
De andre er også kjempefine. Har ikke klart å bestemme meg for hvilken farge vår sønn Cornelius på 4år skal ha enda....Du får kjøpt det på 
www.villervalla.no

Ha en fin helg!!1 kommentar:

  1. Så herlig den grønnfargen er! Jeg er litt skeptisk til alle andre uteklær enn slike kjente merker,som reima/lego tec osv. i allefall med den vinteren vi har i nord :P Må muligens investere i nytt sett nå, når hun er skolejente og bobledress er vel ikke så veldig poppis lenger.. Men er så usikker.. Disse var jo flotte da:)

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!