tirsdag 6. august 2013

Telttur i Hessdalen

I helgen dro vi på vår tradisjons tur med ungene og en familie fra Trondheim (kaller det tradisjon siden det er andre året på rad;)) Sist tur dro jeg og Christian med de største barna, men på denne turen stilte vi mannsterk. 4 voksne og 4 barn på 2, 3 og 2 på 5år. Siden det var litt som Monsens "Inge grenser" light versjon med en kneoperert, 4 barn, en gravid og en svenske, dro vi til Hessdalen hvor Katrine har tilbragt mange somrer som liten jente på setra til bestemor.

Vi kjørte langt inn på fjellet og gikk ganske kort til et vann. Vi slo opp "campen" mens det var oppholds siden sorte skyer truet rundt oss.
En liten fisketur senere åpnet himmelen seg, så det ble primuspølse til middag i teltet. Heldigvis sluttet regnet igjen så ungene kunde grille marshmallows på bålet. Ungene koste seg ute til regnet kom igjen, da ble det natta for de små, vi voksne holdt liv i bålet og lyttet på regnet i et medbragt gapa huk.

Rasmus koste seg sin første natt i telt, og vi våknet til blå himmel og en nydelig dag. Katrine stekte pannekaker til frokost til stor glede for barna. Ifølge tradisjon fikk vi ikke noe fisk denne gangen heller, men ungene stor koset seg og det gjorde vi voksne også. Og bare for å ha det sagt så så ingen av oss noe ufo, selv om vi var 2 døgn i ufo bygda Hessdalen.


Tusen takk for turen fam. Gabriellsen! Nå gleder vi oss til Hitra tur neste helg :)
Da skal det bli fisk!! ;)


Hilsen pappa Bjørn :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!