søndag 6. oktober 2013

Vintersko fra OTZshoes


De herligste saueskinn skoene du kan tenkte deg har vi nå fått inn i butikken vår på Røros. Finnes i str. 36-41. De er supermyke, har OTZ sin fantastiske antibakterielle korksåle, og ser superfreshe ut! Prisen er 2199kr

Vi sender til hele landet så bare ta kontakt på mail: post@junibacken.no eller på tlfnr: 91842623. Vi har nå de grå i butikken men vil også om et par uker få de brune (se bildet under).

Skoene, som er blitt en stor suksess i USA, er inspirert av den forhistoriske ismannen Oetzi. Han levde for over fem tusen år siden, men ble funnet i alpene av en gjeng klatrere i 1991, frosset ned i isen. Mumien var vel intakt, det samme var fottøyet hans, som nå har gitt inspirasjon til en ny generasjon sko, OeTZI.

Med sitt særegne design, som går igjen i alle kolleksjonene, er OTZ lett gjenkjennelige. Skoene er komfortable og fleksible, takket være antibakterielle korksåler som former seg etter foten. Alt materiellet er valgt nøye ut og satt sammen for å oppnå høy kvalitet på alle modellene.

Vi vil også få inn sommerskoene i mange farger til våren! Nå kan vinteren bare komme!!

Katrine :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!