onsdag 12. januar 2011

Påfyll av "Lykkelig som liten"

I butikken selger vi hudprodukter fra "Lykkelig som liten". Dette er naturlige og økologiske hudpleieprpdukter for mor og barn som er skånsomme og trygge, både for huden og for miljøet. Har vært tomme for noen produkter en liten stund, men nå har vi fått påfyll!

Oppskriftene er utviklet av dr. Leraand og dr. Mogstad, men selve produksjonen av salve og olje er det nonnene ved Mariaklosteret på Tautra som står for. Deres filosofi er å tilby barn og mødre 100% naturlige produkter, basert på de beste råvarer, uten parabener og andre kjemiske tilsetninger.

Her kan du lese intervju om dr. Mogstad (fra Byavisa) www.byavisa.no/byavisa/artikler.php?sokres=1&artid=3

Artig å få så mange positive tilbakemeldinger fra kunder!
Har du brukt noen av disse produktene?
I en test utført av organisasjonen Grønn Hverdag, fikk Lykkelig som Liten's hudkrem toppscore!
Grønn Hverdag testet 42 hudkremer, hvorav bare 10 ble anbefalt. Hudkremen ble anbefalt for den ikke inneholder helse- eller miljøbelastende stoffer.

Produkter som vi finnes og som vi selger i butikken er:


Badeolje:


En deilig og behagelig olje for den sarte barnehuden. Noen dråper i badevannet eller på vaskekluten gir barnet en skånsom og naturlig vask, uten skadelige tilsetningsstoffer
Barnesalve:


En kjempegod og anvendelig salve, som er ypperlig til sår stump, men også super til tørre flekker, kløe, lettere former for eksem og andre typer hudirritasjon. Også flott for voksne!


Hudkrem med/uten lavendel:

krem som som gir masse god fuktighet og næring til barnehuden. Kremen egner seg også godt til en voksende gravid-mage eller til en nybakt mamma. Denne kremen finnes også med lavendel i.


Ammesalve:Balsam for såre brystvorter. Inneholder pleiende og legende fettstoffer, som legger seg som en beskyttende hinne over det såre området. Trenger ikke å vaskes av før amming.
Ha en fin kveld alle sammen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!