torsdag 6. januar 2011

Snart kommer vårnyhetene i butikken!

Om noen få uker kommer Villervalla med vårkolleksjonen 2011! Det er bare å glede seg folkens, her kommer det sååå mye fint! Det vil komme nye plagg fra Villervalla utover hele våren. Her er litt fakta om det svanske merket:
Merket Villervalla ble grunnlagt i 2005 av Hanna Håkansson fra Sverige, Gøteborg. Forretningskonseptet med Villervalla er basert på egne erfaringer. Hanna har drevet baby/barneklesbutikker siden 1999 og har gjennom årene savnet fine og fargeglede basisklær.I 2005 kom den første kolleksjonen ut. Villervallas filosofi er kvalitetsklær til rimelige priser og i pene modeller som passer for både jenter og gutter til hverdag og fest.
I tillegg til at klærne er fine og behagelige, er det viktig for Villervalla at klærne er bra for barns helse og miljø.Villervalla gjennomfører grundige tester på alle sine klær og i produksjonen slik at de ikke inneholder farlige kjemikalier. De har også en kjempefin økologisk kolleksjon.

Junibacken er de første i Norge som fører Villervalla. Det er jeg som har distrubisjon på dette merket, så hvis du driver en butikk/ kjenner noen, så ta kontakt med meg hvis du vil selge Villervalla!
Nettbutikk kommer til Høsten 2011!
 

En liten smakebit på hva som snart kommer i butikken:


 
Legg gjerne igjen en kommentar til oss!
Ha en kjempefin dag alle sammen.

Klem

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!