torsdag 7. juli 2011

Jakten på trollmor!

I Bjørnebyen familjebarnehage hvor Cornelius går har barna vart veldig opptatt av trollmor og vært mye i skogen å letet etter henne. 

Rasmus og Cornelius har fått besøk av farmor og farfar, så da tok vi like godt med dem på tur for å lete etter Trollmor. Rasmus orket ikke å kjøre bil så langt så han og mamma ble hjemme å tok livet med ro... Vi andre satte kursen mot Trollveggen og Trollstigen, trollmor må jo være der?!?
Vi fant trollfar i Åndalsnes, trollmor kan ikke væra langt unna....


Cornelius likte alle turene med ferjer


Vi tok inn på en hytte på Trollveggen camping, trollmor var ikke her heller...
Men der var Trollveggen


Dagen etter dro vi videre mot Trollstigen men der var det skodde, tåke, skyer og alt mulig annet for trollmor å gjemme seg i. Vi fulgte veien videre å havnet tilslutt i Geiranger. Det eneste Svenskene sa var:
WOW!!! 
I Geiranger tok Cornelius styringa så der ble det is, båttur, is, hopping, is og litt is
Pappa og Cornelius på båttur i Geirangerfjorden


Smaka på din is farmor??
Mer is pappa?


Etter en natt på Dalen gaard familiecamping og mye hoppende på trampolinen måtte vi fortsette letinga etter trollmor. Vi dro til Strynefjellet innen vi dro tilbake mot Trollstigen, Cornelius hadde mest tro på at hun måtte væra der.
Dalen gaarde familiecamping

Snømannen hadde ikke sett trollmor...


TrollstigenCornelius leter etter trollmor

Kan dette vara trollmor, Cornelius var litt skeptisk men det e kansje tross allt trollmor?!?

Vi fant kanskje ikke trollmor men vi hadde noen fine dager farmor, farfar, pappa og Cornelius i fantastisk norsk natur.Eller som Jo Nesbø så godt skrev:

Så fortalte han om Åndalsnes et lite tettsted oppe i Romsdalen omgitt av hye fjell hvor det var så vakkert at morens hans alltid hadde sagt at det var der Gud hadde begynt da han skapte verden og at han hadde brukt sa lang tid på naturen i Romsdalen at resten av verden måtte gjøres i hui og hast for å bli ferdig til søndag.Er det noen som har noen tips på vart vi kan finne trollmor?

Takk for turen / Pappa
 
 

2 kommentarer:

  1. Så gøy å se at dere har vært i disse trakter da :)
    Hilsen Mini & Mollå :)

    SvarSlett
  2. Fantastisk fin natur! Hadde en super tur:)

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!