mandag 24. oktober 2011

Betal senere!

Hvis du ikke ønsker å betale med VISA/MASTERCARD
kan du nå benytte deg nå av
 Klarna faktura løsning i nettbutikken
Ikke alle har hørt om Klarna eller vet hva det er for noe så jeg tenkte å informere litt om denne lure løsningen, som mange har benyttet seg av allerede.

I en fysisk butikk kan du alltid kjenne og klemme på en vare før du betaler. Det synes vi er fint. På den måten er du sikker på at du betaler for det du faktisk vil ha. Klarna faktura fungerer akkurat slik – varen først, og så betale. I tillegg har vi forenklet handelen på nettet ytterligere ved at du kun trenger personnummeret ditt når du skal betale med Klarna.

Kanskje synes du det høres ut som en selvfølge å få varen først og betale senere. Men faktisk er det ikke mange betalingsmåter på nettet som tillater dette. Klarna har løst dette problemet, ettersom du alltid mottar varen før du betaler dersom du velger å handle med oss. På den måten er du sikker på at du betaler for det du faktisk bestilte.

Når du handler med Klarna, kan du alltid være 100 % trygg. I tillegg til at du aldri trenger å oppgi følsom informasjon som for eksempel kortnummer, så vet du at du alltid handler i en trygg butikk når du velger Klarna. De butikkene som tilbyr Klarna må følge etiske regler og de krav vi stiller for at du alltid skal kunne handle trygt og enkelt.

Sammle alle kjøp på en faktura

For deg som helst vil slippe å motta flere ulike fakturaer hver måned, er Klara konto et smart alternativ. I tillegg til at du kun mottar en faktura som dekker alle dine delbetalingskjøp i alle nettbutikker med Klarna, sparer du samtidig inn eventuelle faktureringsgebyrer. Du betaler alltid i slutten av måneden, slik at du kan betale etter at du har fått lønn. Dessuten velger du alltid selv hvordan du ønsker å betale. Enten alt på en gang, eller litt hver måned.

Av og til er det fint å kunne betale i eget tempo. Derfor kan du som handler med Klarna alltid velge å delbetale kjøpet ditt. Det eneste du trenger å gjøre, er å betale inn en lavere sum enn totalbeløpet for at kjøpet ditt automatisk skal gjøres om til en delbetaling (Klarna konto). I tillegg til at du da samler alle delbetalingskjøp på en faktura, velger du selv hvordan du ønsker å betale. Enten alt på en gang, eller litt hver måned.

Handla med person nr

Velg Klarnas fakturaalternativ i butikkens kasse. For å gjennomføre kjøpet oppgir du personnummeret ditt. En mikroopplysning gjennomføres da for å sikre personopplysningene dine og godkjenne kjøpet ditt. Opplysningen tar rundt ett sekund.

Bestillingen sendes

• Når kjøpet er godkjent, kan butikken sende varene.

Betal etter levering

• Når du har mottatt bestillingen din, får du også en faktura. Enten sendes den sammen med varene dine eller separat med posten.

Alltid minst 14 dager betalingsfrist

• Vanligvis skal en faktura betales innen 14 dager. Men i blant kan fristen også være lenger. Dobbeltsjekk derfor alltid datoen på fakturaen for når betalingen må være oss i hende.


Delbetal faktura

• Dersom du ønsker å delbetale kjøpet ditt, ser du etter linjen Betal minst. Den finner du på fakturaen din. Der ser du et minimumsbeløp som du må betale for å gjøre om kjøpet ditt til en delbetaling


Velkommen til trygg handel på
 
 
 HUSK GRATIS FRAKT FOR FACEBOOKVENNER UT DENNE UKEN!!
HAK AV FOR "HENTE SELV" OG SKRIV "FACEBOOKVENN" I KOMMENTAR TIL ORDREN!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!