fredag 21. oktober 2011

Nettbutikken
Har dere vært inne på den nye nettbutikken http://www.villervallashop.no/ ?
Dette vil være den eneste nettbutikken som selger Villervlla og håper mange i Norges land vil bruke den!!
Vi blir veldig glad om DU kan HJELPE oss med å DELE denne nettbutikken med dine venner/familie slik at FLERE FÅR HØRE OM OSS!

Det er så gøy å høre at det er så utrolig mange som elsker disse klærne og at dere er så fornøyde med kvaliteten! Hører også at det er mange som får positive tilbakemeldinger når barna bruker klærne!

Villervalla er kvalitetsklær i fine farger i str 0-8år. Det er jo også så artig at du kan mixe&matche så mye!  Merket kommer fra Sverige og har endelig kommet til Norge. Det er nå noen få butikker i Norge som selger dette merket. Forhandlere finner dere under "INFO" på nettbutikken. Til våren kommer det til noen flere butikker...

Om ikke så lenge skal vi til Gøteborg å se på høstkolleksjonen 2012! Ligger litt langt frem i tid denne bransjen. Gleder oss til å se!! Alltid like spennende. Dette betyr at det straks starter en ny innsalgsperiode, så vet du om en butikk som du ønsker skal selge Villervallaklær, så kom gjerne med tips her!!:)

Det er bare å handle VILLERVALLA PÅ NETT!!:


Nå kan du også få betalt med Klarna faktura.
Det har også kommet til Mix&Match og Bildegalleri!Til våren kommer Villervalla med noen nye farger og flere nye mønster!!
Det er bare å glede seg:)
Her er en liten "smakebit" (kan dessverre ikke legge ut noen bilder ennå!)
Håper mange av dere vil hjelpe oss med å dele nettbutikken og som sagt kom gjerne med tips om butikker du ønsker skal selge Villervalla!!:)
Og driver du butikk og ønsker å selge dette merket, TA KONTAKT MED OSS!!:)

Ha en riktig god helg alle sammen!

KRAM-KRAM
Katrine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!