onsdag 7. november 2012

Gi noe til noen som fortjener det!

Snart er det Jul og her hjemme er det mange som gleder seg, Cornelius har snakket om julegaver i lang tid nå og han hilser daglig på nissene i et vindu på vei til barnehagen i håp om å få flere og større julegaver, pappa gleder seg som en unge til pinnekjøttmiddag og koselig besøk fra Sverige.
Mens de aller fleste barn teller dagene til julaften viser tall fra Redd Barna at 85000 barn i Norge ikke er like heldige.

Vi på villervalla.no har veldig lyst og glede noen som har det litt vanskelig, trenger noe ekstra eller bare fortjener litt ekstra oppmerksomhet i jula. Det vi trenger deres hjelp til er å tipse oss om hvem du synes fortjener en ekstra pakke til jul. Skriv i kommentar feltet eller send oss en mail på post@junibacken.no om hvem som fortjener en pakke fra Villervalla.no og hvorfor. Vi deler ut en pakke verdi ca.  2000,- før jul til en som trenger og fortjener det. Del gjerne dette på din blogg eller facebook side.  Statens Institutt for Rusmiddelforskning anslår at 200 000 barn gruer seg til jul på grunn av foreldrenes alkoholmisbruk. Det viktigste i julen er familien og barna. Oppfordrer alle å tenke på barna i jula, oppfordrer også alle som kan å støtte juleaksjonen "Gled noen som gruer seg til jul"

Ønsker alle en god og stress fri førjulstid!

12 kommentarer:

 1. hei :) tips til noen som fortjener noe ekstra til jul , søk på facebook, hjelp oss å hjelpe.
  der er det stadig nye innlegg om noen som trenger en utstrakt hånd. organisasjonen er i mange områder. Jeg gir en utstrakt hånd til hjelp oss å hjelpe Oppland.

  SvarSlett
 2. Kommentar på bloggen min fra Helene_tink@hotmail.com;

  "Siden det står helt i begynnelsen “Glede noen som har hatt det litt vanskelig” Synes jeg det blir feil å ville ønske det til meg selv, og min sønn. Jeg er alenemor til en gut på 3,5 år. student og lærling, slitsomt JA men jeg har en frisk sønn og er selv frisk så Jeg ville mye heller gitt premien til http://www.haugbjorg.blogg.no Hun er 2 barnsmor 21 år og har kreft, de siste dagene har hun gitt uttrykk for at formen er dalene på sin blogg. JEG tror hun kunne hatt gleden av å kunne shoppe litt nye klær til sine barn :) så for meg blir det vanskelig å velge ut noen klær som hun kunne like, da jeg ikke kjenner henne eller vet hvilken klessmak hun har :)"

  SvarSlett
 3. Hei :) Angående hvem som fortjener en oppmerksomhet fra villervalla til jul, jeg vil foreslå Monika Skjelstad. Rett og slett fordi hun fortjener det:) Hun er 27 år gammel og tobarnsmor, en gutt på 2 og ett halvt år og en liten gutt på 3 måneder. Synes hun fortjener det fordi hun er ett fantastisk menneske som støtter meg 100% gjennom mine utfordringer. Jeg er ei jente på straks 19 år som har slitt ganske mye, har en ganske alvorlig kronisk sykdom og hadde nyrekreft i fjor (gjerne les innlegget jeg har skrevet på bloggen min om dette , martesfoto.blogg.no). Jeg flyttet i en leilighet i samme hus som Monika, Kristian og guttene i starten av dette året og Monika har støttet meg så utrolig masse. Om jeg er lei meg og sliter er det alltid bare å ringe henne, sende ei melding eller gå opp. Hun gir meg klemmer og kommer med støttende ord. Hun gir så mye til andre og fortjener å få noe tilbake:) Jeg har også veldig god kontakt med guttene og synes de fortjener litt påfyll i garderoben:) Barna vokser fort og trenger stadig nye klær, spesielt størstegutten ;)

  Jeg er sikker på hun ville bli så utrolig glad om denne oppmerksomheten fant veien til henne, og ikke minst jeg ville bli glad!

  Kunne skrevet så mye mer om hvorfor akkurat henne fortjener det, men det ville blitt milelangt. Jeg har sett mange sånne konkurranser eller der man skal sende inn til hvem som fortjener det og da gåt det ofte til folk som sliter med sykdom eller andre ting. Jeg synes man burde gi til de som bare gir og gir til andre også, som støtter og er uvurderlig i en vanskelig hverdag. Der har du henne:)

  Jeg vet det er mange som fortjener det, men jeg krysser virkelig fingrene:)

  Klem fra Marte Knaplund

  SvarSlett
 4. Hei etter anbefalling fra frujacobsen håper jeg dere gir til denne familien.
  http://pappatil02.wordpress.com/

  Krysser det jeg har for at de er de heldige

  SvarSlett
 5. Jeg foreslår også http://pappatil02.wordpress.com/, de fortjener så veldig å få litt godvilje til jul :-D

  SvarSlett
 6. Tine Håland Stokkeland28. november 2012 kl. 11:00

  Uten tvil http://pappatil02.wordpress.com/ :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig , synes også at http://pappatil02.wordpress.com/ skal bli den heldige :-)

   Slett
 7. ingen tvil fra min side, http://pappatil02.wordpress.com/!

  Er utrolig mange som trenger hjelp og ikke minst en oppmuntring når de er langt nede, og spesielt denne tiden av året!

  <3

  SvarSlett
 8. Jeg håper disse kan få litt hjelp. Man kan ikke hjelpe alle, men per dags dato så trenger disse de oppturene og den hjelpen de kan få.

  http://pappatil02.wordpress.com/

  SvarSlett
 9. http://pappatil02.wordpress.com fortjener det. :)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for alle forslag!! Det blir et utrolig vanskelig valg. Får lyst å gi noe til alle<3

  SvarSlett
 11. Føler det er egoistisk å ønske det for meg selv eller min familie. Vi klarer oss godt. Men jeg ønsker likevel å oppmuntre min søster med dette. Nylig mistet hun lommeboken sin på europris, da hun var inne å handlet godteri til datterens bursdag. Hun merket det når hun kom ut og løp inn igjen, der fant hun lommeboken vrengt på gulvet, kun kvitteringene lå igjen, alt av kort og kontanter var vekk. I lommeboken lå det 2000 kr som hun hadde fått av sin mann til ny jakke, de var vekk.

  Hun er 32 år og en fantastisk 4-barns mor! Får hun penger/gavekort til jul/bursdag bruker hun alt på ungene! I tillegg har hun en sønn som sliter litt. Jeg vet hun har mye å tenke på, så å glede henne med dette hadde vært helt supert!!

  Når det er sagt er det nok mange som ikke har noe i det hele tatt, som fortjener det mer, men kom ikke på noen akkurat nå, annet enn et barnehjem kanskje..? Eller noe i
  den duren :-) Uansett så finner dere nok en verdig vinner :-)

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!