onsdag 21. november 2012

Gøteborgtur og VILLERVALLA høst 2013!


Da var det dags for familien Aas-Malmroth å dra til Göteborg! Mamma og pappa skulle jobbe litt shoppe litt å kose seg med litt og selvsagt besøke svigers / farmor og farfar. Vi startet grytidlig om morgenen på onsdagen, klokka ringte kl 05.00 og toget gikk fra Røros stasjon kl. 6.23 (gjesp!)
Guttene var så flinke og gledet seg til å besøke farmor og farfar, tror ikke de var helt klar over hvor lang togturen var. Etter tre tog var vi framme og ble hentet av farmor.
Koselig å være på besøk hos Sten og Barbro igjen!

Gutta på toget!

En som ble litt dårlig på toget...


En som la seg på gulvet..litt sliten stakkar!

Endelig fremme til farmor og farfar. 


På torsdagen skulle jeg og Björn på møte med Villervalla, i koselige Haga i Göteborg! Der fikk vi blant annet se høst kolleksjonen for 2013, masse fine farger noen nye spennende mønster og noen nye modeller av klassiske Villervalla klær. Totalt sett en kjempefin kolleksjon. Etter en herlig lunsj i Haga fulgte mere møtevirksomhet med gründer og designer av Villervalla, Hanna Håkansson. Det er så artig å møte Villervalla hvor alle er så kjempekoselige og flinke til å lytte til produktutviklings forslag.

Bjørn studerer kolleksjonen for høsten 2013

De siste katalogene fra Villervalla

Meg utenfor Villervallabutikken i Haga

Fra butikken i Haga

Fra butikken i Haga

Fra butikken i Haga


Etter en dag med møte var det tid for litt herlig kjærestetid for meg og Björn, vi startet selvsagt med litt shopping. Det var nok Björn som stakk av med førstepremien i shopping denne ettermiddagen. Vi sjekket inn på Avalon hotel ,slappet av, drakk litt rødvin og bladde i Villervallakatalogen.

Vin på hotellrommet

Bjørn er fornøyd med hotellrommet

Tøff heis ;)


Avalon er et hotell midt i byn på Kungstorget som fokuserer på design og er et av 150 hotell som er medlem i "Design hotells" (det er kun 4 stk i Sverige) Avalon er også Feng Shui stratifiserte så her skal vi virkelig nyte!! Vi dro videre ut og spiste tapas på El Corazon planen var egentlig å nyte en deilig dessert men etter en flaske vin og ni tapas var det ikke mer plass igjen. Vi dro tilbake til hotellet for å nyte en hel natt uten barn DEILIG å få sove en HEL natt!

Fredagen bydde på deilig hotellfrokost og resten av dagen gikk med på mer shopping og en deilig lunsj på SoHo før vi dro tilbake til guttene hos farmor og farfar. Deilig med litt kjæreste tid i en stressa hverdag. Og sååå herlig å se guttene igjen;)


Hadde en kjempeherlig helg i Gøteborg. Bare så synd dagene går så alt for fort!!
Tusen takk for helga, Barbro og Sten, KJEMPEKOSELIG!!


     

1 kommentar:

  1. Så ut til at dere har hatt en kjempeflott tur! Mange fine bilder:)

    Ha ei god helg!

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen en kommentar!