søndag 2. desember 2012

Herlige adventstid!


Dette har vært en travel uke!! Fikk en uventet telefon på mandag, og da var det bare å svinge seg rundt og ordne i huset... Male, rydde, vaske og pynte litt til jul. På fredag hadde vi et veldig spennende besøk. Dere får nok høre mere om dette senere ;)

Er i alle fall en herlig tid vi er inne i nå! Er så koselig å ta frem litt julepynt, henge opp lys i vinduet, bake og kose seg. Enn at det bare er 22 dager igjen til julaften... (like mange dager som det er minusgrader her på Røros i dag....brrrr KALDT!)

Uka som kommer blir også veldig koselig da det er julemarked på Røros. Gatene på Røros er allerede pyntet til jul og det er så koselig her nå, mangler bra snø!!
Jeg anbefaler alle som kan å ta turen til Røros neste helg. Julemarkedet varer fra fredag til søndag og får du ikke julestemning da, så får du det aldri!!
Du kan lese mere om julemarkedet i et tidligere blogginnlegg: Julemarked RØROS


Sto opp tidlig på fredagen for å bake litt;)

Fikk malt soverommet og hengt opp litt på veggen denne uka..

Adventskalenderen er pakket inn og hengt opp (bare storebror som får dette i år da Rasmus er så liten
og ikke forstår seg så mye på dette!)

Vinduskarmene er malt (mangler bare taket nå!)

Adventsstaken er klar!

Litt godis ;)

I helga har vi vært i Sverige på skisamling. Jeg er trener for 11-12 åringene her på Røros, så vi tok turen hele familien til Ramundberget. Koset oss på hytta og fikk gått litt på ski hele familien. Cornelius har blitt så flink og så ivrig på ski! Artig å se. Rasmus på 1 1/2 år prøvde ski for første gang og klarte å gå litt :)
Ha en riktig fin 1.søndag i advent alle sammen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!