tirsdag 23. april 2013

Stas på Staa

Torsdag og fredag forrige uke var vi med på et show som heter Stas på Staa her på Røros. Det er et kjempefint show der handelstanden på Røros viser seg frem fra sin beste side og hvor lokalbefolkningen får et innblikk på hva de ulike butikkene på Røros har å tilby!  
Begge kveldene var det fullt hus med ca. 400 publikummere på hvert show! Ikke verst for en liten plass som Røros. Må si jeg er imponert!! Bak scenen er det jo også over 200 personer som er involvert i showet. Folk er så flinke til å stille opp her.

Årets forestilling hadde rundt 20 innslag fra forskjellige butikker pluss noen underholdningsinnslag fra lokale musikere. En del butikker har også stand, så i pausen kunne folk gå rundt å ble bedre kjent med de ulike tilbudene som finnes, få litt smaksprøver, kjøpe lodd og treffe kjentfolk. Sosialt og veldig koselig :)

Vi var med for første gang i år, og i år var temaet farger, noe som passet oss veldig bra!! Fikk tak i 6 superflinke turnere fra Røros turn, som turnet på scenen pluss at jeg gikk der selv med Oliver på 4 år og mine to gutter på 5 og 2år. De var så søte og flinke alle sammen. Var en spent gjeng som gikk på scenen, men alt gikk så bra!! 

Må få takke alle som var med og stilte opp for oss disse to kveldene!! Tror de syntes det var gøy for de lurte på om de kunne få være med neste år også. Det skal de så klart få, men da må de ikke vokse så alt for mye for i år brukte de str.134 og Villervalla går til str. 140!! ;) 

Spent gjeng som snart skal på scenen!

Spent mor og sønn som snart skal på scenen!

Alle i økologiske striper fra Villervalla

Rett før vi skal gå på scenen...

Meg og de tre søte guttene i "Emil"-klærne fra Villervalla...

Turnerne på scenen.. F A R G E R er temaet! ;)
Foto: Monica HägglundLangen 
Flinke turnere!!
Foto: Monica HägglundLangen

Hopp og sprett!!
Foto: Monica HägglundLangen


Søtingen min i heldress fra Villervalla. Denne kommer til oss forhåpentligvis denne uken. 

HER er bilder fra retten.no (flere bilder fra Stas på Staa)


Takker til alle som var å så på showet og håper dere likte det og alle kommer tilbake neste år!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!