søndag 12. mai 2013

Drømmedag på Liseberg

Etter et par dager på «torpet» var vi tilbake hjemme hos farmor og farfar. I dag tenkte vi å ta en tur til Liseberg, og dette ble en riktig drømmedag for guttene. Både Rasmus og Cornelius jublet da vi fortalte at vi skulle på Liseberg, tviler på at Rasmus i det hele tatt husker at han har vart der en gang. Leste på nettet om Liseberg (http://liseberg.se/sv/hem/Nojesparken/Kaninlandet/) før vi dro og de har i år laget masse nyheter for de minste og alt ligger samlet, så dette var perfekt for våre to gutter.


Hvilken karusell skal vi ta først da tro?! 

Cornelius er ivrig og løper av gårde... :)

Masse spennende å se på for en 2 åring!

Artig i Kaninland, men kaninene var de begge skeptiske til...

En av Liseberg kaninene :)



Liseberg i mai kan jeg virkelig anbefale, passe temperatur og selv om vi var der på en søndag så var det nesten ikke kø noen plasser og det er litt viktig når man har med to små som ikke akkurat er så veeeldig tålmodig.
Vi kjøpte «åkpass»  til Cornelius så han startet besøket med masse karuseller av alle de slag. Rasmus ble også med på noen av dem før han skulle sove. Hver sin is og litt flere karuseller og enda en is. Tok noen lodd mellom karusellene og vant 2 kg M&M. Rasmus var som i himmelen så det ble ikke noen dupp på han i dag.

Is nr.2 :)

Jakke, lue og bukse fra Villervalla.

Kjører karusell med farmor. HEST, det var gøy det!!


Is nr.3!!!!

Fornøyd med å vinne 2kg sjokolade!! ;)

Mamma og Cornelius kjører karusell!

Gutta på flytur :)

Fornøyd gutt.


Før vi skulle hjem ville Cornelius prøve å vinne på sjokladehjulet, men da vi ikke vant sa han bare «Pappa da må vi bare ta en karusell til da» Vi satte to fornøyde gutter i bila som begge sovnet med et smil på tur hjem. Herlig å se to gutter som virkelig koser seg og har en drømmedag.  

Og en karusell til, det ble det....

Strålende fornøyd med dagen....


.....men litt sliten!!

     




Tack för idag!
Det här får vi snart göra om.


Hilsen pappa Björn!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!