mandag 13. mai 2013

En ny drømmedag, Universeum i Gøteborg!I dag sto valget mellom Slottskogen og Universeum. Slottskogen er en park med masse nordiske dyr som elg, rev, sel forskjellige hjorter, sauer og geiter. De har også hester høner kanin gås og pingvin. De har en kjempefin del som heter barnenes zoo hvor man kan leke litt med dyrene. Slottskogen har også en stor nybygd lekeplass som vi besøkte sist sommer. Kan virkelig anbefales hvis man er i Gøteborg, både med og uten barn!

Men etter en liten titt på Yr.no falt valget på Universeum siden det var meldt litt regn. Universeum er nordens største vitenskaps senter på 8000 kvm og et sant eventyr for barna. Universeum starter med «svenska vatten» og de dyrene som lever der. Videre til en kjempestor akvariehall med bl.a hai og rokke og sikkert 1000 små og store dyr som lever i havet.


Rasmus sov seg igjennom starten (tok igjen fra i går sikkert J) mens Cornelius rett og slett koket, masse nysgjerrighet, spenning og fasinasjon av alle dyrene. Turen gikk via dødelige skjønnheter (slanger, spindler og skorpioner m.m) til regnskogen. I regnskogen fantes det forskjellige aper, piraja, anakonda fugler og frosker. Etter dette var det dags for dagens høydepunkt, en stor dinosaur utstilling. En utstilling som Cornelius hadde gledet seg masse til, men han syns de var litt skumle, det skjønner jeg godt, de var kjempestore og beveget seg.
Artig å se interessen og nysgjerrigheten til guttene, masse inntrykk og informasjon som gikk inn i dag også, så Cornelius sovnet i bila på vei hjem også i dag.

I morgen skal guttene være med farmor og faster Sara mens vi ser på Villervallas vår/sommer 14 kolleksjon. Ååååå som vi gleder oss til å se neste års vårkolleksjon!!!! :) Hilsen pappa Bjørn!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Koselig om du legger igjen en kommentar!