torsdag 23. mai 2013

Jan-h.barneklær


 LIVET LEKER!


Nå kan du få kjøpt Jan-h. barneklær på www.villervalla.no. Jan.h. er norske barneklær i 100% bomull med applikerte barnesanger  og tekster som barna kjenner. Du finner også t-shirt med lillebror, lillesøster, storebror og storesøster. Body har vi i "jeg elsker mamma" og "jeg elsker pappa".

Spre glede og fine klær. Livet leker!

Vi har størrelser fra 0-6 år. Pris : 249kr

Du finner de HER.



















                                  

onsdag 22. mai 2013

17.mai på RØROS


Mitt første 17 mai tog!

Ikke bare Rasmus men også mitt (pappa Björn). Ikke nok med at vi fikk kjempevær, men tror du ikke de heiste unionsflagget også! Mest som en feil men jeg velger å tro at det var for at dette var mitt første 17 mai tog. Toppen av kransekaken (første gangen jeg brukt det uttrykket) var at jeg også fikk bære fanen for barnehagen. Barn og voksne koste seg gjennom toget som startet og sluttet på Malmplassen. Malmroth (etternavnet mitt) og unionsflagg, must be destiny :)
Rasmus og Cornelius går begge i Øya barnehage så vi gikk sammen hele familien i toget. Etter toget ble det etter norsk barnetradisjon en is. En tur ned til Verket hvor dem hadde laget masse aktiviteter for barna, mer is, pølse og kake. Avsluttet med årets første grilling og nok en is. Barna tok kvelden hos mormor og morfar i Tydal, vi tok oss ett lystig lag med gode venner her på Røros! Jeg er glad jeg får ta del av en så flott norsk tradisjon og så var familien min så utrolig fin i bunad.     

Cornelius på Malmplassen, klar for å gå i tog

En lite (stor) tabbe...unionsflagget ble heist opp...



Fanebæreren for Øya barnehage

Hipp hipp HURRA!!


Finen guttan i bunad!

I verket ble det masse lek, pølse og is!


Is nr. 3 :)

Kake og is...nam nam!!

Årets første grilldag!




Hilsen PAPPA BJÖRN!


tirsdag 21. mai 2013

Pledd fra Villervalla

Har du sett det nydelige bomullspleddet fra Villervall? Det er så utrolig mykt og godt. Brukte selv bare Villervallapledd da Rasmus ble født og har ikke vært borti deiligere pledd!!

Må nesten sitere Hanna, designeren selv "Det lappepleddet er jeg så fornøyd med, at jeg jeg tror jeg må legge av et pledd til jeg selv får barnebarn" (sønnene er i dag 7 og 9 år!) :)

Du finner det HER og koster 249kr. 

L O E 


Rasmus elsker det nye pleddet sitt!


Sort/hvit på baksiden

mandag 20. mai 2013

Fotokokurranse

KLAR FOR SOMMEREN I GLADE FARGER!!

På vår facebookside kan du nå være med i en fotokonkurranse der du deler ditt beste Villervallabilde.
Man kan delta med flere bilder.
Det bildet med mest stemmer vinner et gavekort fra www.villervalla.no på 1500kr.
2.premie er 10 stk. solhatter (2-11plass) LAST OPP ditt bilde, STEM og DEL det med dine venner slik at du får flere stemmer!!

Du finner konkurransen under denne linken


Masse LYKKE TIL!! Gleder oss til å se mange flotte bilder :)



Ha en flott 2.pinsedag!! 


mandag 13. mai 2013

En ny drømmedag, Universeum i Gøteborg!



I dag sto valget mellom Slottskogen og Universeum. Slottskogen er en park med masse nordiske dyr som elg, rev, sel forskjellige hjorter, sauer og geiter. De har også hester høner kanin gås og pingvin. De har en kjempefin del som heter barnenes zoo hvor man kan leke litt med dyrene. Slottskogen har også en stor nybygd lekeplass som vi besøkte sist sommer. Kan virkelig anbefales hvis man er i Gøteborg, både med og uten barn!

Men etter en liten titt på Yr.no falt valget på Universeum siden det var meldt litt regn. Universeum er nordens største vitenskaps senter på 8000 kvm og et sant eventyr for barna. Universeum starter med «svenska vatten» og de dyrene som lever der. Videre til en kjempestor akvariehall med bl.a hai og rokke og sikkert 1000 små og store dyr som lever i havet.














Rasmus sov seg igjennom starten (tok igjen fra i går sikkert J) mens Cornelius rett og slett koket, masse nysgjerrighet, spenning og fasinasjon av alle dyrene. Turen gikk via dødelige skjønnheter (slanger, spindler og skorpioner m.m) til regnskogen. I regnskogen fantes det forskjellige aper, piraja, anakonda fugler og frosker. Etter dette var det dags for dagens høydepunkt, en stor dinosaur utstilling. En utstilling som Cornelius hadde gledet seg masse til, men han syns de var litt skumle, det skjønner jeg godt, de var kjempestore og beveget seg.








Artig å se interessen og nysgjerrigheten til guttene, masse inntrykk og informasjon som gikk inn i dag også, så Cornelius sovnet i bila på vei hjem også i dag.





I morgen skal guttene være med farmor og faster Sara mens vi ser på Villervallas vår/sommer 14 kolleksjon. Ååååå som vi gleder oss til å se neste års vårkolleksjon!!!! :) 



Hilsen pappa Bjørn!!